ERVARINGEN

“Het individuele coachingstraject heeft veel meer voor me betekend dan ik van te voren had kunnen bedenken. De aanpak van Carolien heb ik als professioneel en zeer prettig ervaren. Carolien is erg betrokken en door het stellen van de juiste vragen en aandachtig te luisteren is haar aanpak erg doelgericht. De gesprekken die we hebben gehad hebben me nieuwe inzichten gegeven en de tips en adviezen die ze me heeft aangereikt hebben me erg geholpen om mijn doel te bereiken. Ik kijk met veel plezier op het coachingstraject terug.”
– Suzanne, PhD –

“Soms weet je wel globaal wat je sterke en zwakke punten zijn, maar met een coachtraject ga je er dieper op in en werk je ze verder uit.
Het levert mij niet alleen veel op voor m’n PhD, om effectiever te functioneren, maar ook hierna, voor m’n verdere carrière. Werk wordt leuker en efficiënter. Het heeft me rust gebracht en meer zelfvertrouwen.”
– Samantha, PhD –

“Ontzettend bedankt. Onze gesprekken en de opdrachten hebben me geholpen om beter m’n sollicitaties in te gaan en ik ben er van overtuigd dat dit tot het succes heeft geleid dat ik nu heb! Ik ben erg blij met deze baan, want het past precies bij me.” 
– Michiel, postdoc –

“Mijn advies aan anderen? Ik zou zeggen: je moet het zien als een kans als je baan komt te vervallen. Er zijn veel mogelijkheden buiten de universiteit. Uit mezelf had ik deze stap waarschijnlijk (nog) niet gezet. Maar ik heb het nu wel héél erg naar mijn zin in mijn nieuwe werk!”
– UD, maakte de overstap naar het bedrijfsleven –

“Als ik weer eens zoiets bij de hand heb, dan weet ik je te vinden. Onze aio is nog steeds aan boord en bezig met haar eerste artikel(en) en dat is voor een belangrijk deel ook op jouw conto te schrijven.”
– Begeleider over aio die vast liep –

“Het was een heel positieve ervaring. Ik kreeg al snel weer perspectief. Carolien gaf structuur en inhoud aan het proces dat ik moest gaan. Het was inspirerend om met zelfanalyse bezig te zijn. En ik kreeg veel complimentjes. Die bevestiging was erg fijn in een periode die veel onzekerheid met zich meebracht in verband met mijn vertrek.”
– UD, ging naar de advieswereld –

“Ik wil graag net zo’n traject als je met mijn collega hebt gedaan. Zij kreeg precies de steun die ze nodig had. En het zelfvertrouwen om zich te richten op het type baan dat ze echt het leukste vindt. Ze zit nu helemaal op haar plek.”
– Aio, tijdens intakegesprek –

“Carolien geeft je een gevoel van betrokkenheid maar kan ook doorbijten en vasthoudend zijn. De dingen, die aan de orde komen, krijgen daardoor urgentie en importantie. De gesprekken boden mij de gelegenheid om vrijuit te denken en eerlijk bij mezelf te rade te gaan: hoe zit het nu echt? Zij is een ideale sparringpartner om naar jezelf te leren kijken en op basis daarvan je eigen beslissingen te nemen.”
– Gerard, Medewerker ICT en Onderwijs –

“Ik heb het coachingstraject bij Carolien als erg prettig ervaren. Het is fijn om samen met iemand het traject van werk zoeken te doorlopen met iemand die er een professionele kijk op heeft. Hierdoor lukte het me beter om concrete stappen te ondernemen en in te zien dat sommige stappen misschien niet direct tot werk leiden, maar wel heel nuttig zijn. Daarnaast heb ik geleerd om sterke punten in mijn functioneren naar boven te halen en te benoemen, dat vond ik altijd zo ingewikkeld, maar door de coaching heb ik dat veel beter onder de knie!”
– Paulette, onderzoeksmedewerker –

“Carolien heeft mij door een mix van opdrachten voor zelfanalyse, veel praktisch advies en feedback op netwerken en solliciteren werkelijk gesteund in een moeilijke periode van heroriëntatie. De zoektocht naar een nieuwe functie in een lastige arbeidsmarkt is verre van makkelijk. Haar constante vriendelijke betrokkenheid en adviezen over hoe je daarin zelf structuur kunt aanbrengen door netwerken heeft mij daarbij geholpen en zullen op termijn vast hun vruchten afwerpen.”
– Voormalig UD-Tenure Track, al een aantal maanden op zoek naar een nieuwe functie –

back to top