LOOPBAANBEGELEIDING

Je staat voor het maken van een belangrijke keuze in je loopbaan en hebt behoefte daar met een professional over te praten.Bijvoorbeeld:

  • Je wilt je heroriënteren en op zoek naar een nieuw perspectief.
  • Je wilt uitzoeken waar voor jou nieuwe uitdagingen liggen.
  • Je bent op zoek naar nieuwe inspiratie.
  • Je wilt je verder ontwikkelen.
  • Je wilt uitzoeken waar er elders mogelijkheden zijn voor jou.
  • Je vraagt je af of het wel verstandig is die stap te zetten. Wat is wijsheid? Hoe pak je het aan?

Ik help je zaken op een rij te zetten, inzichten te verkrijgen en argumenten te verzamelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je hebt dan al zoveel nieuwe kennis over jezelf opgedaan en informatie verzameld, dat je de vervolgstap gemakkelijk kunt maken.

Loopbaanbegeleiding is maatwerk. Op basis van een intakegesprek stellen we samen een plan van aanpak op.

“Carolien geeft je een gevoel van betrokkenheid maar kan ook doorbijten en vasthoudend zijn. De dingen, die aan de orde komen, krijgen daardoor urgentie en importantie. De gesprekken boden mij de gelegenheid om vrijuit te denken en eerlijk bij mezelf te rade te gaan: hoe zit het nu echt? Zij is een ideale sparringpartner om naar jezelf te leren kijken en op basis daarvan je eigen beslissingen te nemen.”

Gerard, Medewerker ICT en Onderwijs

“Carolien heeft mij door een mix van opdrachten voor zelfanalyse, veel praktisch advies en feedback op netwerken en solliciteren werkelijk gesteund in een moeilijke periode van heroriëntatie. De zoektocht naar een nieuwe functie in een lastige arbeidsmarkt is verre van makkelijk. Haar constante vriendelijke betrokkenheid en adviezen over hoe je daarin zelf structuur kunt aanbrengen door netwerken heeft mij daarbij geholpen en zullen op termijn vast hun vruchten afwerpen.”

Voormalig UD-Tenure Track, al een aantal maanden op zoek naar een nieuwe functie.

back to top